Volné pracovní místo  Teamleader instalačního týmu s Němčinou (A10767)

Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyučení, SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské
Hrubá mzda 40 000–50 000 Kč / měsíc
Odpovědět na nabídku

O firmě

Jsme personální agentura s dlouholetou tradicí a širokou sítí poboček v ČR i v Evropě. Nabízíme širokou nabídku pracovních pozic, spolehlivé personální poradenství a zprostředkování kmenových i agenturních zaměstnanců. V České republice působíme již od roku 1993 a naše pobočky naleznete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Stříbře, Chomutově, Chebu, Liberci a Českých Velenicích.

Jako aktivní člen APPS garantujeme dodržování srovnatelných mzdových podmínek agenturních zaměstnanců a všech pracovně-právních předpisů. Naše filozofie je založena na zabezpečení profesionální pracovní atmosféry směrem k našim klientům i zaměstnancům. Dbáme na vysokou kvalitu poskytovaných služeb, o zaměstnance se staráme s maximální péčí a věříme, že individuální přístup má zásadní vliv na jejich spokojenost.

Popis pracovní nabídky

  • Pozice obnáší časté cestování do zahraničí především v rámci Německa, za účelem instalace interiérových prostor (vnitřní vybavení obchodů, showroomů a kanceláří). 
  • Spolupráce se zákazníky a dodavateli, koordinace týmu (2-3 pracovníci) s cílem zajistit úspěšné dokončení a předání projektu. 
  • Provádění kontrol, diagnostikování problémů a snaha najít odpovídající řešení on-site. 
  • Při všech úkolech kontrolovat dodržování bezpečnostní protokoly a firemní směrnice. 
  • Klíčová je efektivní komunikovace v německém jazyce na místě instalace.

Požadujeme

  • Zkušenosti na pozici montéra nebo na podobné pozici výhodou
  • Nezbytná je znalost německého jazyka slovem i písmem
  • Ochota a časová flexibilita v cestování (práce v zahraničí většinou pondělí-čtvrtek)
  • Schopnosti řešit problémy a smysl pro detail
  • Schopnost pracovat samostatně i v týmu a umět ho koordinovat a efektivně rozkládat pracovní sílu
  • Dobré komunikační dovednosti

Nabízíme

  • Možnost individuálního rozložení pracovní doby a plánování zakázek
  • Příplatky za cestování

Vhodné pro

Absolventy.

Máte zájem o nabídku Teamleader instalačního týmu s Němčinou (A10767)?

Vaše odpověď přijde správné osobě:
Kristýna Spanilá z HOFMANN WIZARD s.r.o.

Aktivní inzerát, stále vás hledají.

Nebo potřebujete odpovědět z počítače? Nechte si poslat tuto nabídku na váš e-mail

Nechte si poslat na váš e-mail nabídku Teamleader instalačního týmu s Němčinou (A10767)

Provozovatel Easy-prace.cz, RB recruitment s.r.o., vám zašle na Váš e-mail odkaz na danou nabídku.
 Zpět

Podobné nabídky

Může se Vám hodit:
Instalatér a topenář Německo, Project manager technicky zaměřený Německo, Stavbyvedoucí Německo, Vedoucí / manažer teamu Německo, Instalatér a topenář Kladno, Project manager technicky zaměřený Kladno, Stavbyvedoucí Kladno, Vedoucí / manažer teamu Kladno, Instalatér a topenář Mělník, Project manager technicky zaměřený Mělník, Stavbyvedoucí Mělník, Vedoucí / manažer teamu Mělník, Instalatér a topenář Nymburk, Project manager technicky zaměřený Nymburk, Stavbyvedoucí Nymburk, Vedoucí / manažer teamu Nymburk, Instalatér a topenář Kolín, Project manager technicky zaměřený Kolín, Stavbyvedoucí Kolín, Vedoucí / manažer teamu Kolín, Instalatér a topenář Kutná Hora, Project manager technicky zaměřený Kutná Hora, Stavbyvedoucí Kutná Hora, Vedoucí / manažer teamu Kutná Hora, Instalatér a topenář Benešov, Project manager technicky zaměřený Benešov, Stavbyvedoucí Benešov, Vedoucí / manažer teamu Benešov, Instalatér a topenář Příbram, Project manager technicky zaměřený Příbram, Stavbyvedoucí Příbram, Vedoucí / manažer teamu Příbram, Instalatér a topenář Rakovník, Project manager technicky zaměřený Rakovník, Stavbyvedoucí Rakovník, Vedoucí / manažer teamu Rakovník, Instalatér a topenář Beroun, Project manager technicky zaměřený Beroun, Stavbyvedoucí Beroun, Vedoucí / manažer teamu Beroun, Instalatér a topenář Průhonice, Project manager technicky zaměřený Průhonice, Stavbyvedoucí Průhonice, Vedoucí / manažer teamu Průhonice, Instalatér a topenář Zdiby, Project manager technicky zaměřený Zdiby, Stavbyvedoucí Zdiby, Vedoucí / manažer teamu Zdiby, a další